Saturday, July 2, 2011

Gegar Blog Julai 2011....omg!

Assalamualaikum...

Lama x berblogging, sejak permulaan sem baru (sem 6)....tinggal lagi 2 sem lagi untuk menamatkan perjuangan di IPG....pasni boley keje n kawen!!! kih3.....ngok ngek...

Hari ni Yanie nak join sesi gegar menggegar blog Abg Ben....jom join!

Santai Bersama BEN ASHAARI

Abang Ben, meh la terjah blog ni!!! hehehe....Yanie x de hape2 nak cakap...cuma nak abang Ben terjah je...kih3.....nk join??? klik SINI!!

p/s : jom exchange link dgn Yanie kat SINI! =)

Thank You For Reading Dear Viewers...Don't Forget To Drop Your Comments And Like..Much Love... -Y@NiE-

20 comments:

SoLy SoLicious said...

sy pon join jgk...dtg gegar yuk ^__^

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuu, alya dtg nieeeeeeeeeee nak gegarkan blog julai 2011 !! ehhe selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Azzah said...

saya datang gegar n follow

saiazuan said...

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said...

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

harrazdani said...

Selamat berhujung minggu.datang berkunjung dari segmen gegar blog julai 2011, salam persahabatan dari harrazdani.kalau sudi silalah berkunjung ke harrazdani yer…;)

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Meck said...

gegar sini!!

نور عملينا زهافيرح said...

dtg gegar cni :)

LaLaLovy said...

Lalalovy dtg nak gegar blog ni..=)

http://lalalovy.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

nuRuL said...

Hell.

Datang singgah untuk menggegar belog ini.:))

Salam kenal yerr...

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
4. Best Hape Wataniah Ni...
5. Cam ni je la kalau mau hidup!
by LUNA LANUN

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Ucu Faridah said...

ucu datang...n follow...gegar ucu ye

Ucu Faridah said...

ucu datang...n follow...gegar ucu ye

Jerung Gergasi said...

199th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...