Wednesday, May 25, 2011

Perkahwinan Kate n William bertemakan Cinderella...Oh! Baru tau...

Assalamualaikum....

Masih di bumi Kelantan dan tak sabar rasanya nak balik ke negeri jelapang padi yang tercinta....2 hari lagi...insyaALLAH...exam pulak masih bersisa 1 paper...malam ni kena study habis-habisan!! Hwaiting!! ni pun baru habis exam minor 1 - Pengurusan & Pentadbiran Pendidikan Jasmani dan Sukan...esok pulak tinggal paper English for the Language Teachers....agak susah...bertawakkal je la  kepada ALLAH SWT... =)

So pas habis exam PJ ni sje jalan2 blogwalking....n tetibe terjumpa artikel sal The Royal Wedding - perkahwinan Prince William dengan Kate Middleton....n baru tau tema perkahwinan diorang ni adalah Cinderella....ah..sooooo sweet....Kate kan orang kebanyakkan, kawen dengan putera raja....so macam cite Cinderella la....dari sumber yang Yanie dapat ni, siap ada gambar lagi membuktikan tema CInderella ni....ni dia!

Cinderella, kisah cinderella, kakak tiri cinderella, cinderella versi sebenar

Sama kan baju diorang....siap ada kakak tiri lagi! Waktu tengok live memang nampak dua orang pompuan neh tapi x tau pulak kenapa dua orang ni ada kat tengah2 waktu keta kuda Kate n William ni sampai ke istana tuh....rupa-rupanya ni 'kakak tiri Cinderella' versi real....hihihihi....lawak jugak kalau tengok topi diorang yang pelik tuh...tah hape2....



Thank You For Reading Dear Viewers...Don't Forget To Drop Your Comments And Like..Much Love... -Y@NiE-

6 comments:

farahin nasir said...

eh.. kate bukan ke princess sbnr ker? ktrunan draja jgak kan...

Haryani said...

x la...dia rakyat biasa jer...tp ayah dia mmg orang kaya...

aDda said...

haha... secara kebetulan lak ngan cartoon tu...

Haryani said...

eh...x la..mmg tema cinderella rsanya...sbb 2 lepas diorg blik dri church, 2 org kakak tiri 2 ada dpan tu...rsanya la.. =)

Onitsuka_hana said...

bestnyaa..nnt kawin nak wat tema pa ek..hehehe

Haryani said...

buat snow white ke...hehehe...
jenuh nak cari orang kerdil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...