Thursday, October 20, 2011

Pompuan Bodoh Sanggup Gaduh Untuk Berebut Boifren!

Assalamualaikum....

Baca tajuk post ni? Memang tu yang paling sesuai Yanie tuju untuk betina2 pompuan bodoh yang sanggup gaduh semata2 berebut boifren. Bodoh, bangang, bengang! Malukan maruah pompuan jer. Video pompuan gadoh ni terjadi antara pompuan yang bertudung (Yanie namakan A) yang dituduh merampas boifren si pompuan yang free hair (ni Yanie label B). Si A cakap dia xtau yang laki tersebut dah ade awek tapi si B terus-terusan cakap pompuan tu gedik sebab rampas boifren dia. Lau x salah Yanie si A ni keja kt kedai kasut yg jadi tempat kejadian kes gadoh ni. Ni antara gambar2 yang Yanie printscreen. Nak tengok video tu p cari kat facebook.

Si B jumpa A depan kedai kasut tempat A keja.

B memulakan aksi WWE ala2 Kelly Kelly.

A membalas. Aik ko nak tolak kat ne tu?

Ni dah start menari poco-poco.


Pergaduhan berlangsung ke dalam kedai.


Pappp...Amekaw sedas!


Adegan tarik menarik.

Utk dua orang pompuan ni, meh nak pesan sket. KUMBANG BUKAN SEKOQ...kalau time kapel pun dah pandai curang, lau kawen cmner? cam tu nak buat laki??? Desperate sangat ke korang ni?? Tgk muka cam muda lg, hnya semata2 sorang laki, korang sanggup malukan diri sendiri macam ni. Siyes aku malu lau aku jadi korang. Laki tu mesti ketawa terbahak2 bila tgk video ni. Tolong la jangan malukan kaum pompuan. Adeh...



p/s : jodoh tu ditangan ALLAH. xyah nak gadoh2.. Korang gadoh teruk2 pun lau xdak jodoh xdak jgak.



Thank You For Reading Dear Viewers...Don't Forget To Drop Your Comments And Like..Much Love... -Y@NiE-

2 comments:

~A journey 2 Remember~ said...

betul Yanie..couldnt agree more..mmg sanagt tak berfikiran matang. Common..memalukan kaum Hawa..huhu

Haryani said...

btul 2 shari....buat malu kaum perempuan jer...laki tu pun blum tntu nak kt dua2 org ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...