Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum!

Abang Ben datang lagi dengan segmen baru....Segmen "Jom Kenal Blog Saya"...meh nak kenalkan blog Yanie ni...

Blog .:: My F@iRyt@Le::. ni sebenarnya da lama wujud...sejak 23 November 2008...maksudnya blog ni dah berusia hampir berusia 3 tahun...Lama kan? tapi blog ni x pemes pun cam blog Fatin Liyana ke, Hanis Zalikha ke, Cik Epal ke termasuklah blog Abang Ben...sob3....sebab pe? sebab time 2 x pandai nak blogwalking ag, x pandai nak follow2 orang, x pandai nak promote blog ni...sob2.(abg ben,tlg la promote blog jap..keh3)..seingat Yanie time tu FB pun x ramai orang join, kira thun 2008 tu orang dok sebuk2 main Friendster ngan Myspace...huk3...owh, ni first post Yanie..nak baca klik SINI...

Masuk 2009 Yanie x banyak post sal diri sendiri, just post benda2 menarik+merapu yang Yanie dapat through email....yang kepala pecah la,yang masjid xde bumbung la...korang nak tengok yang pelik2 tu boleh la tgk blog Yanie dlm ruangan 2009 punye....x banyak post pun...untuk 2009 ada 101 post jer...menurut kiraan student Mathematics ni, ada la nisbah sebulan dalam 8 - 9 post sebulan...sket jer kan?

Naik 2010, time ni da pandai promote blog sket2....do some bolgwalking, make new friends, follow some pemes blog, follow the trend n yang penting x koya sorang2 dalam blog...ahaks! Time ni da pandai masuk blog list orang termasuk abang ben yang 500 blog (klik SINI)...contest pun ada gak masuk tp x menang2....orang x kretip besa la kan...sob3...

2011 ni, baru rasa nak follow orang yang dok buat 30 Things in 30 Days Challenge...nampak cam best...at least nampak sket komitmen kite nak berblogging...bagun ja tidoq, terus tanya 'apa task untuk hari ni ea?'...ngeh3...

hari ni...makin banyak blog dibina...makin ramai komuniti blogger kat Malaysia...n macam2 jenis blog yang hado kan....so jom la jalan2 blogwalking sana sini....jangan lupa singgah blog Yanie same ea!


p/s : jom exchange link kat blog Yanie...klik SINI...tq buat 179 orang yang da follow stakat ni....yang Yanie belum follow, do tell me...I will follow u as soon as possible... =)

Thank You For Reading Dear Viewers...Don't Forget To Drop Your Comments And Like..Much Love... -Y@NiE-

5 comments:

SoLy SoLicious said...

dtg terjah belog sini....

jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ainol akasyah said...

dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...