Thursday, December 15, 2011

Himpunan Twitter Antara Yusry dan Lisa Surihani....Sweet Gilos!!!

Assalamualaikum...


Lisa Surihani dan Yusry KRU, pasangan yang sama cantik sama padan. Dah lama Yanie follow twitter diorang, tapi baru malam ni Yanie perasan. Actually, diorang sangat sweet n baru ni Lisa siap tolong renew lesen untuk Yusry. Walaupun tu biasa jer, but for me, sangat sweet! Nak tau apa lagi tweet diorang? Tengok print screen yang Yanie dah buat...

Superman???? Yusry kena pakai spender kat luar la...Keh3...


Yanie pun nak good night gak.....sob3....

See??? Lisa tlg renew lesen Yusry...





Alligator????

(^_^)


Tapi yang paling sweet sekali.....

Dah bervitamin L dan Y pulak dah..... =)



Buat kipas-susah-mati Lisa n Yusry, doakan je yang terbaik buat diorang ni. Sebab diorang memang sweet macam gula2 kapas.... Aummm!!




p/s : vitamin H da tido...sob3... (O_o)!



Thank You For Reading Dear Viewers...Don't Forget To Drop Your Comments And Like..Much Love... -Y@NiE-

8 comments:

Miss Annaz said...

Semoga ada jodoh mereka berdua dan hidup bahagia hingga ke akhir hayat..amin...

Haryani said...

InsyaALLAH... =)

Farrah MF said...

so sweettttt :)

Hazmi Anas said...

yang vitamin L dgn Y tu sweet..hehe

eVa said...

olololo giler sweetttt.. sy trus follow twitter diaorg dua.. ehehhe

Haryani said...

mmg sgt sweet kn...wlaupun dah follow diorg ni lama dh tp smlm bru perasan...

49 said...

argghhh! jeles gile.. sangat sweet!

yana lyana said...

hehehe..

vitamin-vitamin.

memang sweeeeeet! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...