Monday, January 31, 2011

Ini baru CINTA SEJATI....Video audition terbaru American Idol ini terlalu bagus untuk kami tonton & simpan sendiri tanpa kongsikan dengan anda semua. Ini kisah cinta sejati.
Chris Medina datang untuk uji bakat American Idol musim ke 10 atas satu tujuan, untuk mewujudkan sesuatu yang boleh di’banggakan oleh tunang beliau yang kini mengalami kerosakan otak akibat kemalangan.
Juliana Ramos & Chris Medina bertunang 2 tahu lalu selepas Chris Medina melakukan kejutan di Starbucks di’mana gadis ini bekerja.
Namun pada 2009, Juliana Ramos yang dalam perjalanan pulang ke rumah dari tempat kerja pada jam 3.30 pagi mengalami kemalangan yang mengakibatkan gadis ini hampir lumpuh & mengalami kerosakan otak teruk.
Chris Medina kini setia menjaga tunang beliau tanpa jemu & tiket ke Hollywood yang beliau terima adalah sesuatu yang sangat bermakna buat Chris Medina.
“What kind of guy would I be if I walked out when she needs me the most” – Chris Medina.

Yanie = mencuba utk mnjadi teman sekuat Chris Medina...stiasa susah n senang bersama...bukan skadar di mulut, tetapi juga melalui perbuatan....insyaALLAH....

Thank You For Reading Dear Viewers...Don't Forget To Drop Your Comments And Like..Much Love... -Y@NiE-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...